Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
5 foto Hodnocení 21× Chyby v přípravě marokánek: Neodcházejte od vaření a pečte je jen do zlatavé barvy
5 foto Hodnocení 101× Jak péct biskupský chlebíček? Moučník je plný rozinek, ořechů a kandovaného ovoce
Mini štóly jako cukroví: Z tvarohového těsta jsou neuvěřitelně vláčné a vydatně posypané cukrem se rozplývají na jazyku
Panettone místo vánočky: Slavný italský moučník voní kandovaným ovocem a díky trojitému kynutí je nadýchaný jako peříčko
Video Marokánky: Měkké a vláčné cukroví s vůní Orientu se snadno připravuje a chutná naprosto fantasticky
Hodnocení 19× Jak zpracovat hrozny? Uvařte si z něj netradiční džem, lahodný sirup nebo připravte kandované hrozny
Hodnocení 35× Jak upéct biskupského beránka? Ochutnejte dokonalé spojení biskupského chlebíčku a velikonočního beránka
Anglický velikonoční koláč simnel cake zdobí mandloví „apoštolové" a nadchne hlavně milovníky marcipánu
Hodnocení 20× Kandovanou citronovou nebo pomerančovou kůru s úspěchem využijeme jako mlsání nebo do moučníků
Dort pro prezidenta T. G. Masaryka: S vůní mandlí a čokolády podle receptu slavné Marie Janků-Sandtnerové chutná božsky
Cukroví s kouzlem exotiky: Marokánky upečené podle receptu od babičky Elišky jsou ihned měkké a vláčné
Hodnocení 68× Jak upéct dobrý bílkový chlebíček? Zpracujeme do něho zbylé bílky, s postupem poradí názorné video
Hodnocení 136× Jak upéct měkké a vláčné marokánky, plné kandovaného ovoce a mandlí? Podle názorného videa to zvládne i začátečník
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý