Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Domácí lančmít podle Milady je lepší než ten z konzervy. Stačí jen bůček a správné koření, příprava je pak snadná
Video Hodnocení 5× Houbový prášek: S tímto jednoduchým dochucovadlem získají vaše jídla nový rozměr
Jak zpracovat přebytky ze zahrady? Pomůže vám v tom kvalitní odšťavňovač, mixér nebo sušička na ovoce
3 foto Hodnocení 7× Jak naložit zeleninu do soli? Naučte se levný, jednoduchý a osvědčený postup
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití
16 foto Hodnocení 69× 7 receptů na zpracování rajčat: Co udělat s přebytkem a jak rajčata zavařit
14 foto Hodnocení 232× Jak zpracovat papriky do mrazáku? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
7 foto Hodnocení 59× Proč a jak se při zavařování sklenice otáčejí víčky dolů? Rady pro začátečníky
11 foto Hodnocení 2× Konzervační přípravky k zavařování: Jak se v nich vyznat a jsou opravdu potřeba?
8 foto Hodnocení 526× Jak mrazit rajčata? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
12 foto Hodnocení 2× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařovat okurky s Dekem? Tradiční český pomocník pro uchování úrody okurek
7 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma marmeláda: Jde o nejchutnější způsob, jak skladovat ovoce
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka