Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Video Hodnocení 11× Výborné lasagne: Potěšte rodinu oblíbeným jídlem, jehož příprava není složitá
7 foto Hodnocení 9× Lasagne pro vegetariány: Mleté maso vyměňte za špenát a skvěle si pochutnáte
11 foto Hodnocení 7× 8 chyb během přípravy lasagní: Tvrdými či připálenými těstovinami neoslníte
11 foto Hodnocení 13× Jak připravit lasagne? Deset odpovědí na nejčastější otázky, které vás zajímají
11 foto Hodnocení 14× Jak připravit lasagne? Jejich přípravou vás s lehkostí provedeme krok za krokem
Lasagne soup aneb Lasagnová polévka: S mletým masem chutná a voní jako klasické lasagne, příprava je mnohem rychlejší
8 foto Hodnocení 1× Na zeleninové "lasagne" použijte místo těstovin plátky cuket nebo lilků podle našich rad
11 foto Hodnocení 8× Lasagne, oblíbené těstoviny mrzutého kocoura Garfielda: Poradíme, jak je připravit
8 foto Hodnocení 6× Časté chyby při přípravě lasagní: Vyvarujte se jich a budete si připadat jako v Itálii
Polévka s lasagnemi je skvělá pro chladné podzimní večery: Je uvařená za pár minut a připomíná slunnou Itálii
Itálie na talíři: Aby lasagne chutnaly fantasticky, je důležité připravit perfektní boloňskou omáčku a správně zacházet s těstovinami
6 foto Hodnocení 17× Lasagne na různé způsoby: Oblíbený vrstvený pokrm je skvělý s boloňskou náplní, špenátem či brokolicí
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
Etiketa na talíři v historii: Vidličky se nelíbily církvi, na návštěvy si lidé nosili vlastní nože a lžíce a muži krájeli jídlo dámám
Švédské masové kuličky: Tu nejlepší konzistenci a šťavnatost zajistí správný poměr masa i speciální úprava strouhanky