Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Vepřové plátky v hořčici: Předem marinované maso je křehké, šťavnaté a aromatické, připravené je za chvíli
Švejžužu v české verzi je úplně jiné než originál, ale chutná výborně. S rýží máte na stole skvělý oběd
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
8 foto Hodnocení 8× Maso na gril je dobré předem naložit do marinády. Jak dlouho v ní má odpočívat?
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Pět nejlepších jídel z červené řepy: Jak na dokonale krémový hummus, rizoto s řepou nebo řepové carpaccio
Hodnocení 31× 4x cuketa: Můžete ji připravit naslano, nasladko, naložit do nálevu nebo použít k zahuštění omáček
Hodnocení 120× Jak naložit maso před grilováním, aby bylo křehké a šťavnaté. Máme pro vás osvědčené tipy
Hodnocení 19× 7 skvělých receptů na řízky: Kromě trojobalu u nás vyhrávají řízky plněné, jogurtové nebo smažené v sýrovém těstíčku
Hodnocení Grilované houby si připravujeme kdykoliv. V sezoně použijeme lesní houby, ale žampiony máme po ruce celoročně
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka