Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Mikulášské hubinky podle Sandtnerové: Křehké sněhové cukroví s neobvyklou náplní se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Hodnocení 2× Švestky ve slané kuchyni: Vyzkoušejte maso plněné švestkami nebo omáčku, která se výtečně hodí při grilování
Polský bigos: Variace na zelňačku s masem, houbami, klobásou, sušenými švestkami a slaninou chutná božsky
Delikátní spojení sladkého a slaného? Připravte si kuře se švestkami podle těchto tří variací, nebudete litovat!
Chorvatsko na talíři: Jak připravit hovězí pašticadu, tradiční dalmatské jídlo? Chce to sušené švestky, víno a zeleninu!
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek