Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
2 foto Hodnocení 1× Jak uvařit bún chả? Vepřový bůček se před grilováním nakládá do nasládlé marinády
6 foto Náš život s celiakií: Vietnamský salát bun bo nam bo podle kuchaře Šona naší Áně chutná, recept je snadný
11 foto VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší letní závitky? Nejlevnější za 99 Kč překvapily náplní, jinde to vypadalo jako ve fastfoodu
Video Hodnocení 31× Jarní vietnamské závitky chutnají báječně. Podle videonávodu je hravě zvládnete
28 foto Food blogerka Chili: Už nepotřebujeme další recepty, spíš návod, jak se v té změti zorientovat
11 foto Jak na přípravu skvělé vietnamské kávy s kondenzovaným mlékem: Baristka z pražské Sapy nabízí jednoduchý postup
Grilovaný bůček po asijsku: Křupavé maso se sladkokyselou chutí voní citronovou trávou a je neskutečně šťavnaté
22 foto Dramatické semifinále Pohlreichova souboje: Vietnamské bistro „U dvou cibulí“ statečně zabojovalo s luxusní restaurací Salabka
19 foto David porazil Goliáše! U Pohlreicha dnes zabodoval Dům u dvou Cibulí! Slzy majitele i vzkaz soupeře dojímaly diváky
12 foto Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
Hodnocení 32× Jaké jsou nejznámější druhy nudlí v asijských pokrmech a jak je připravit, aby chutnaly stejně dobře jako v asijském bistru? Poradíme, jak se v nich vyznat
Asijská kuchyně: To nejlepší z jejich regionů. Ochutnali jste už krevety v tempuře nebo pekingskou kachnu?
6 foto Prostřeno vietnamskou notou: Co se bude vařit a co nám prozradila Vietnamka Lien Quan o zásadách stolování?
5 foto Polévka pho jako z Prostřeno: Vietnamská kuchařka poradí, jak udělat ten nejlepší vývar a jak jej ochutit
10 nejoblíbenějších asijských specialit: Připravte si čínskou křehkou kachnu, vietnamskou polévku phở bò i japonské sushi!
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště