15 receptů na téma škvarky: Tyto oblíbené recepty se bez škvarků neobejdou
Škvarky nejsou jen vedlejším produktem při škvaření sádla, ale také skvělou surovinou do mnoha pokrmů. Správná příprava jim dodá křupavost, chuť i využitelnost v kuchyni. Jak je dál zpracovat a používat při vaření?
Křupavé škvarky se skvěle hodí nejen k přímé konzumaci, ale i jako surovina do mnoha receptů. Ať už je chcete přidat do pomazánky, bramborových knedlíků nebo využít na škvarkové placky, výsledek bude vždy báječný. Připravili jsme pro vás 15 nejoblíbenějších receptů, které se bez škvarků neobejdou.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Brambory s Camembertem a vejcem z mikrovlnné trouby
- Škvarkovník
- Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
- Rychlá škvarková pomazánka
- Škvarkový kapusťák
- Selská omeleta v paprice z horkovzdušné fritézy
- Škvarkové pagáčky
- Babiččin domácí šormajzl
- Škvarkový koláč (placky)
- Brambory zapečené s tvarohem
- Škvarkovo-nivovo-hruškové točenice
- Velikonoční "držtička"
- Brambory pečené se škvarky
- Obyčejné nudle se smaženým zelím
- Bramborové knedlíky rolované a navrch pečené
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře