Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavé masíčko v kombinaci s kořením a zeleninou vytvoří dokonalý pokrm. Každý recept přináší šťavnatost a harmonii chutí. Inspirujte se jednoduchými postupy a připravte si pokrmy, které zaplní váš domov neodolatelnou vůní.

Ať už dáváte přednost kuřecímu, vepřovému nebo hovězímu, každá varianta nabízí jedinečné chuťové spojení. Pomalé dušení, pečení nebo restování přináší bohatou chuť a křehkost, kterou si zamilujete. Připravte si výborné jídlo, které potěší nejen vás, ale i celou rodinu.

1/15

    1 z 15

    Masíčko na léto

    Masíčko na léto

    Kombinace vybraných surovin vytvoří lahodné souznění, které potěší každého milovníka šťavnatého masa. Příprava nevyžaduje složité postupy, takže ji zvládne i méně zkušený kuchař. Navíc většinu práce za vás odvede pomalý hrnec, ve kterém se jídlo připraví skoro samo.

    2 z 15

    Naložené masíčko

    Naložené masíčko

    Dlouhé marinování zajistí, že maso získá neodolatelnou vůni a křehkost. Koření se dokonale spojí s jednotlivými ingrediencemi, čímž vznikne výrazná a lahodná chuť. Příprava nevyžaduje složité kroky, přičemž výsledný pokrm potěší svou šťavnatostí.

    3 z 15

    Beránčí masíčko

    Beránčí masíčko

    Jemná struktura masa se perfektně snoubí s aromatickým kořením, které podtrhne jeho přirozenou chuť. Pečlivě zvolené suroviny vytvoří neobyčejně lahodný pokrm, jenž oslní svou šťavnatostí. Díky jednoduchému postupu vznikne dokonalá harmonie chutí, kterou ocení i ti, kteří jehněčí maso jinak nevyhledávají.

    4 z 15

    Kulaté masíčko

    Kulaté masíčko

    Karbanátky z mletého masa se nejprve osmaží a následně povaří v omáčce, která má kořeněnou a pikantní chuť. Díky precizní úpravě se pokrm stane neodolatelnou a netradiční pochoutkou, která nejlépe chutná s bramborami, rýží nebo bramborovou kaší.

    5 z 15

    Zapečené masíčko

    Zapečené masíčko

    Spojení masa s anglickou slaninou vytvoří lahodnou kombinaci, která nadchne svou neodolatelně výraznou chutí. Zapékáním se všechny ingredience krásně prolnou a vytvoří šťavnatý výsledek. Nejlepší přílohou k takto připravené vepřové kýtě jsou brambory nebo bramborová kaše.

    6 z 15

    Červené masíčko

    Červené masíčko

    Díky použití rajčatového protlaku získá maso sytou barvu i lahodnou chuť. Tu doplní také sýr a párek, kterým je plátek kýty či krkovice naplněný. Snadné jídlo zvládne připravit i začátečník. Hotový pokrm skvěle doplní brambory, rýže nebo čerstvý chléb, který nasákne lahodnou šťávu.

    7 z 15

    Pálivé masíčko na pánvi

    Pálivé masíčko na pánvi

    Výrazné koření dodá masu pikantní říz, který ocení každý milovník ostrých chutí. Krátká tepelná úprava zachová jeho šťavnatost a zároveň umožní, aby se všechny ingredience skvěle propojily. Díky rychlé přípravě vznikne chutný oběd nebo večeře během chvíle. 

    8 z 15

    Vepřové masíčko na zelenině

    Vepřové masíčko na zelenině

    Společné dušení masa se zeleninou vytvoří dokonale vyváženou chuť, která potěší svou šťavnatostí. Pepř zvýrazní přirozenou chuť jednotlivých surovin a dodá pokrmu lehkou pikantnost v závislosti na použitém množství. Jednoduchou přípravou vznikne lahodné jídlo vhodné pro každodenní vaření. 

    10 z 15

    Masíčko na žampiónech a olivách

    Masíčko na žampiónech a olivách

    Zajímavé spojení hub a oliv dodá pokrmu nezaměnitelnou chuťovou hloubku. Díky pozvolnému dušení s bílým vínem se všechny ingredience krásně smísí v lahodnou omáčku. I když příprava není složitá, výsledek je dokonalý. Jídlo se hodí k bramborám, těstovinám i rýži.

    11 z 15

    Kuřecí masíčko se zeleninou

    Kuřecí masíčko se zeleninou

    Kombinace kuřecího masa s barevnou zeleninou vytvoří lehký a vyvážený pokrm plný chutí. Během přípravy se suroviny krásně propojí a zachovají si svou šťavnatost. Krátké podušení zajistí, že jídlo bude nejen lahodné, ale i zdravé. Výsledný pokrm skvěle doplní rýže nebo brambory.

    12 z 15

    Noky s vepřovým masíčkem

    Noky s vepřovým masíčkem

    Ať už kupované nebo doma dělané noky k tomuto jídlu báječně pasují. Kombinace smetany se šťavnatými kousky vepřového masa tvoří harmonické jídlo, které potěší celou rodinu. Díky jednoduchému postupu vznikne skvělá večeře nebo oběd, který zasytí a pohladí chuťové buňky.

    13 z 15

    Dušená mrkvička s masíčkem

    Dušená mrkvička s masíčkem

    Sladká chuť mrkve se krásně doplní s jemně dušeným masem, které zůstane dokonale křehké. Pomalu se uvolňující šťáva dodá pokrmu lahodnou jemnost, která potěší i děti. Snadná příprava umožní rychle vykouzlit výživné a chutné jídlo, které se hodí k bramborám nebo rýži.

     

    14 z 15

    Kuřecí masíčko na zelenině

    Kuřecí masíčko na zelenině

    Spojení šťavnatých kuřecích stehenní řízků s čerstvou zeleninou a bylinkami vytvoří lehký a chutný pokrm, který zaujme svou rozmanitostí. Dušení pomůže jednotlivým složkám krásně se propojit a zachovat si šťavnatost. Snadný postup umožní připravit vyvážené a zdravé jídlo během chvíle.

    15 z 15

    Manželova specialita z hovězího masíčka

    Manželova specialita z hovězího masíčka

    Pomalé dušení zaručí, že hovězí maso zůstane nádherně měkké a šťavnaté. Pečlivě vybrané koření mu dodá bohatou chuť, která se s každou minutou vaření ještě prohloubí. Na vaření je třeba vyhradit si více času, ale ta práce za lahodné jídlo rozhodně stojí.

1/15

Komentáře

Další tipy a triky