16 receptů na obědy z mletého masa, které voní kořením a jen málokdo jim odolá
Mleté maso je už podle názvu umleté masovým mlýnkem, nasekané na kousky nožem nebo elektrickým sekáčkem či jiným způsobem rozmělněné. Maso meleme pro lepší stravitelnost, tvárnost a širokou škálu chutí.
Mleté maso má své stálé místo v našich kuchyních. Do směsi mletého masa dobře zpracujeme různé odřezky, méně kvalitní kousky, ale i tučné části, které by jinak zůstaly nevyužité. Díky tomu se obalí každý malý kousíček masa ve směsi koření.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Uzené karbanátky
- Plněná vepřová sekaná
- Rajská omáčka s masovými kuličkami a těstovinami
- Pohankové čevabčiči
- Holandský řízek se dvěma druhy sýrů
- Burgery s domácí bbq omáčkou a brioškami
- Gulášová polévka z mletého masa
- Papriky plněné
- Svíčková s mletým masem
- Mleté maso na špagety
- Brambory, zapečené s mletým masem a majolkovou směsí
- Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem I
- Dušené srbské rizoto s mletým masem
- Pirožky plněné mletým masem
- Mleté maso s mrkví a cuketou - pro nejmenší
- Hrachová kaše jinak
1/16
1/16
Komentáře