Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

20 nejlepších dýňových jídel: Připravte je naslano i nasladko, pečené, dušené nebo vařené
Zdroj: Toprecepty

Krásně barevnou zeleninou, která patří k podzimu, je samozřejmě dýně. Dá se zpracovat na mnoho způsobů, podívejte se na přehled toho nejlepšího. Máte málo času? Vaření je nejrychlejší s dýní hokkaido, kterou nemusíte loupat, stačí z ní pouze vybrat semínka a měkký vnitřek.

Jednoduchá dýňová polévka je stálicí podzimní tabule, ale vyzkoušejte také výborné dýňové pomazánky a saláty, dýni pečenou a gratinovanou, dýňové placičky a dokonce dýňové moučníky. Můžete se pustit i do zavařování. Všechny dýňové recepty jsou pro vás připravené, stačí si vybrat.

1/20

1/20