20 rychlých a chutných receptů, ve kterých hrají hlavní roli gnocchi
Gnocchi (ňoky) se připravují z bramborového těsta. Brambory uvaříme slupce, oloupeme a propasírujeme. Přidáme k nim hladkou mouku, vejce, sůl. Těsto zpracujeme do malých typických tvarů a vytvoříme na nich rýhy pomocí vidličky. Díky rýhám se na nich bude pěkně držet omáčka.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
- Gnocchi v rajčatové omáčce s cuketou a česnekem
- Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
- Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
- Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
- Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
- Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
- Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
- Gnocchi Pomodori
- Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno - sýrovou omáčkou
- Tvarůžkové gnocchi s klobásou
- Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou
- Gnocchi se sýrovou omáčkou
- Zapečené gnocchi s kuřecím masem, se třemi druhy sýrů
- Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou
- Smetanové gnocchi v zelenině
- Gnocchi zapečené v červené omáčce
- Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
- Sojové nudličky s gnocchi a zakysanou smetanou
- Gnocchi osmažené se slaninou a růžičkovou kapustou
1/20
1/20
Komentáře