17 receptů na kachnu: Přinášíme vám bohatou inspiraci těmi nejlepšími recepty
Kachna je velmi oblíbenou drůbeží, a to nejen při příležitosti svatomartinského hodování. Byť je zvykem na svatého Martina péct husu, kachna je cenově přívětivější - a nejen to, také je tučnější, tudíž i šťavnatější.
Kachní maso je chuťově opravdu nepřekonatelné. Jak víme, tuk je nejlepším nositelem chuti a právě to si můžeme jednoduše ověřit na kachním mase, které je dokonale šťavnaté a chutné. Přinášíme vám inspiraci v 17 oblíbených receptech.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Kachna bez práce
- Pomalá kachna
- Minutková kachní prsa
- Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
- Pečená kachna plněná červeným zelím
- Dvanáctihodinová kachna
- Kachní prsa na medu s jablkem
- Kachní prsa se zázvorovo - pomerančovou omáčkou
- Kachní stehna na zelí
- Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím
- Medová kachna
- Lahůdková kachna na pomerančích
- Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem
- Kachna se zelím a knedlíkem
- Konfitovaná kachní stehna
- Kachní prsa se šalotkou a brusinkovou omáčkou
- Kachní stehna na červeném víně
1/17
1/17
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Pečená kachna je podle odborníků nejlepším masovým jídlem ve střední Evropě: Příprava však má svá pravidla
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře