16 receptů na kaše z různých surovin: Jsou oblíbené ve sladké i slané kuchyni
Kaše je polotuhá směs vařených potravin. Může se jednat o obiloviny, semena, luštěniny, ovoce a zeleninu. Kaše může obsahovat malé kousky nebo má hladkou jemnou konzistenci, kterou nazýváme pyré. Připravuje se nasladko i naslano.
Kaše se staly oblíbeným celodenním jídlem - jsou vydatnou snídaní, chutnou přílohou, zdravou večeří. Kaše jsou prvním dětským jídlem a stravou pro nemocné. K jejich přípravě potřebujeme mixér, sekáček, mlýnek na maso nebo vidličku.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Ovesná kaše bez vaření
- Jemná bramborová kaše
- Květáková kaše, která si nezadá s bramborovou
- Hrachová kaše s tempehem - vegan
- Krupicová kaše z rýžové krupičky – bez lepku, mléka a vajec
- Polenta se žampiony a špenátem
- Sladká kaše z teffu
- Hrášková kaše, křupavá slanina a zastřená vejce
- Borůvková rýžová kaše nejen dia
- Kaše z červené čočky s nádechem Indie
- Batátová bramborová kaše se směsí na másle restované cibulky a slaniny
- Ovocná kaše z quinoy
- Masová směs se zeleninovou kaší
- Naše haše
- Bramborovo-dýňová kaše s pečeným česnekem
- Pohanková kaše
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře