20 nejlepších polévkových zavářek, které polévku zahustí a zvýrazní její chuť
Zavářky jsou doplňky polévek, které je zahustí a celkově vylepší jejich vzhled, chuť a konzistenci. Zavářek existuje mnoho druhů - z jednoho vývaru můžeme díky různým zavářkám připravit několik různých polévek.
Zavářky udělají z řídké polévky hustý, chuťově výrazný pokrm, který můžeme směle podávat s kouskem pečiva jako hlavní jídlo. Přidávají se do polévek během varu, po odstavení polévky z plotny nebo uvařené zvlášť jako samostatná příloha.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Nudle do polévky
- Játrové knedlíčky podle mé babičky
- Pórková polévka s vaječným svítkem
- Kapustová s drožďovými knedlíčky
- Slepičí vývar s drobením
- Polévkové rýžové knedlíčky se sýrem
- Krupicové noky
- Uzené palačinky /celestýnské nudle
- Polévka s kapáním
- Polévka z mletého masa
- Luštěninová polévka podle Alberta
- Morkové knedlíčky jemné - zavářka do polévky
- Uzená polévka s kroupami
- Zeleninová polévka s cizrnou
- Fritátové nudle (vložka do polévky)
- Polévka šup-šup
- Zelná polévka s těstovinou
- Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan )
- Koprovo - máslové nočky do polévky
- Cibulovo-česneková polévka s bramborami
1/20
1/20
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jakou přílohu, zavářku nebo vložku máte v polévkách nejraději? Z našich receptů si vybere každý
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Komentáře