15 receptů na dokonale upečené maso: Dáte přednost šťavnaté pečínce nebo sekané?
Pečení masa je jednou z jeho základních tepelných úprav. Často ji pak volíme, pokud nemáme čas trávit v kuchyni dlouhé chvíle přípravou oběda. Mnohdy totiž stačí maso připravit a poté nějakou chvíli ponechat v troubě.
Správně upečené maso je opravdovou delikatesou, na kterou jen tak něco nemá. Pokud byste rádi k (nejen) nedělnímu obědu šťavnatou pečínku, zcela jistě vám pomůže náš výběr 15 skvělých receptů s pečeným masem. Vyberete si z něj i vy?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Pečené maso
- Domácí pečená sekaná z mletého masa
- Uzené vepřové maso pečené na česneku a zelenině
- Pečené maso na černém pivu a zelenině
- Pečené kuřecí maso s klobásovým zelím
- Babiččina pečená husa
- Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem
- Pomalu pečené hovězí maso
- Kuře pečené v máslové marinádě
- Králík pečený s uzeným masem
- Koule z mletého masa plněné nivou a vejcem, pečené v rajčatové omáčce
- Pečené kančí maso
- Pečené krůtí stehno s cibulí
- Pečené jehněčí maso
- Pečené kůzlečí maso
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
15 receptů na jablečné moučníky: Vybrali jsme pro vás nejlepší a osvědčené dobroty
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře