Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Každodenní vaření obědů je pro mnoho kuchařinek noční můrou. Otázka "Co dnes bude k obědu?" dokáže pěkně potrápit a přitom stačí docela málo k tomu, abychom připravili oběd z běžných surovin, které máme v lednici nebo ve špajzu.

Starost o to, jaké jídlo si připravit k obědu nebo na zítra do práce, odpadne, pokud sáhneme do zásob, které máme doma a uvaříme něco rychlého, snadného a levného, co nás zasytí a stačí na jednu nebo dvě porce. Poradíme vám, jak na to.

1/20

1/20

Komentáře (2)

Daniela Marie: Dobrý den. Nepopisuji uvedený recept - ten zde slouží jen jako inspirace na přípravu podobných jídel. V tomto případě jde o domácí kečup, který musel někdo uvařit a strávník si omáčku sám dochutí přimícháním ingrediencí, které má rád.

Do jaké omáčky? Je tam řeč jen o kečupu.

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli