16 receptů na jídla, která zahřejí: Máte raději husté polévky nebo hlavní chody?
Podzimní a zimní období nás svým počasím směřují k vaření teplých a sytých pokrmů. Ať už jde o polévky či hlavní chody, čím sytější, tím lepší, protože nás nabijí energií do zásoby. Husté polévky milují i děti.
S přicházejícím sychravým počasím většina z nás sáhne po vydatných polévkách a pokrmech, abychom se pořádně nasytili a bylo nám příjemně. Přinášíme vám výběr oblíbených pokrmů pro zahřátí, ze kterého si určitě vyberete své chutné favority.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Dýňová polévka
- Gulášová polévka z mletého masa
- Hrachová polévka
- Čočková polévka z červené čočky s chilli a zázvorem
- Kuře na paprice (i pro začátečníky)
- Klasický hospodský guláš (vídeňský)
- Vepřové na houbách
- Koprová omáčka
- Krkovička z trouby
- Nejlepší špenát
- Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
- Kovbojské fazole
- Rychlý kuřecí pekáček
- Gratinovaná cuketa s brambory
- Segedínský guláš
- Chilli con carne
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
9 nejlepších podzimních polévek pro zahřátí: Dáte si dýňovou, mrkvovou nebo cibulačku?
Plněné papriky: Báječně chutnají se směsí správně ochuceného mletého masa, vařené rýže a s lahodnou rajskou omáčkou
Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Komentáře