19 receptů na jídla z jednoho pekáčku: Pečte jednoduše, ale chutně a plnohodnotně
Jídla z jednoho pekáčku jsou nezaměnitelnou klasikou v našich kuchyních. Ušetří vám čas s přípravou pokrmů, nemusíte je v troubě hlídat, ale co je nejpodstatnější - chutě jednotlivých ingrediencí se dokonale prolnou.
Čím to, že naše babičky vždy vařily tak dobře? Nejspíš i proto, že neměly času nazbyt - často jen navrstvily do pekáčku ingredience, které měly po ruce. Následně vše daly zapéct - skvěle si tak poradily s přípravou pokrmu i s množstvím nádobí. Díky tomu si dodnes můžeme pochutnávat na přípravu snadných jídlech.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
- Hrbaté maso
- Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
- Bylinkové brambory s krkovičkou z jednoho pekáčku
- Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
- Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
- Zapečené brambory s hermelínem
- Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
- Letní kuře z jednoho pekáčku
- Francouzské brambory
- Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
- Kotlety na smetaně
- Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
- Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty
- Hlíva pečená s bramborami na smetaně
- Pečená kolena na bramborách, cibuli a česneku
- Žampionový pekáček s novými bramborami a šalotkami
- "Grenadýr" z jednoho pekáčku
- Buřty na černém pivu a zelenině
1/19
1/19
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Cibulová zelenina je příjemně dochutí, důležitý je hlavně česnek
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Komentáře