Polévka Minestrone, italská
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,94 g |
Tuky | 39,35 g |
Vláknina | 34,77 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 166,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2017 21:35
Varili sme opäť v škole a polievka chutila aj kolegom. Ďakujeme za recept a pridávame a fotky.
15. 1. 2017 18:51
Jitkas: Mám v Taliansku príbuzných, zvyčajne im ako darček nosím aj zeler - buľvový...v končinách, kde bývajú, ho dostať veľmi zriedka.
15. 1. 2017 16:53
Polevka je skvela jak v zime tak v lete. Meni se jen slozeni zeleniny. Tezko by Italove osmazili vsechnu zeleninu na oleji, maximalne by udelali z jemne nakrajene cibule, casti mrkve a rapikateho celeru mensi zeleninovy zaklad - soffrito. Pak by pridali zbytek na kosticky nakrajene zeleniny a cistou vodu ( neni treba zeleninoveho vyvaru). Jsou taci, kteri zeleninu vkladaji postupne, zalezi na tvrdosti jednotlivych druhu. Parmezan se pridava az pri servirovani, tedy na talir + trochu olivovveho oleje (kdo ma rad).
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
15. 1. 2017 12:27
casino:
15. 1. 2017 11:28
"Polévka Minestrone, italská"
No, je to pouhá maličkost ale když už to má být podle názvu italská polévka, tak Italové by na 99% použili řapíkatý celer a ne u nás běžný bulvový; chuťově to vyjde skoro nastejno, ale stejné to není
No, je to pouhá maličkost ale když už to má být podle názvu italská polévka, tak Italové by na 99% použili řapíkatý celer a ne u nás běžný bulvový; chuťově to vyjde skoro nastejno, ale stejné to není
15. 1. 2017 08:11
Fotka je oskenovaná?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 7 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 10 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Litý perník
Hanina65 uvařila před 1 minutou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Christine uvařila před 14 minutami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Lunka uvařila před 17 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 43 minutami
Vepřové maso na paprikách
Moanka uvařila před 1 hodinou
Obalená hlíva ústřičná
LILFakt uvařila před 1 hodinou
Výborný rychlý makovec
Hanina65 uvařil před 1 hodinou
Krájené hranaté "koláče" z plechu
Beruna uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: polevka minestrone minestrone podle pohlreicha italská polévka minestrone pohlreich italská polévka minestrone italská polévka minestrone italská minestrone polévka recept polévka minestrone recept minestrone polevka recept italská zeleninová polévka recept na polevku minestrone minestrone polévka italská polévka recept italská polévka minestrone italské polévky polevka italská minestrone recept polévka minestrone minestrone recept polevka minestrone podle pohlreicha polévka minestrone- recepty
Suroviny: kapusta, cibule, mrkev, zelenina kořenová, pórek, brambory, protlak rajčatový, fazole bílé, vývar zeleninový, těstoviny, sůl, pepř, olej, sýr parmazán strouhaný, rajče
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
6 názorů