Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,55 g |
Tuky | 60,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 633 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 31,39 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Polévka se dá udělat i tak, že se v hrnci udělá jíška, z ní vaječné nočky + hned zelenina a vývar. Je to sice rychlejší a bez malé pánvičky na mytí navíc, ale to nám tak nejede, jako když se předem zelenina chvíli osmaží. To dodá polévce mnohem lepší chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 5. 2023 07:45
18. 5. 2023 07:39
19. 4. 2023 15:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 1 hodinou
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 10 minutami
Placky s medvědím česnekem
MarcelaPa uvařil před 15 minutami
Nadýchaný perník
MartinaKucharka uvařil před 27 minutami
Vepřová kýta po uhersku
Ivet88 uvařila před 30 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 1 hodinou
Mini Pavlova
Mirka H uvařila před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 1 hodinou
Nejjednodušší rajčatová omáčka na těstoviny z italské kuchařky
BronislavaP uvařila před 1 hodinou
Skořicové šneky
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Piškotový korpus
Standula002 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Jak pěstovat fazol zahradní. Zaměříme se na tyčkové nebo keříčkové odrůdy
Další recepty
Tématické fráze: polevky zeleninove zeleninová s nočky recepty zeleninove polevky zeleninová polévka s nočky
Suroviny: zelenina čerstvá, máslo, vývar masový, sůl, pepř mletý, česnek, máslo, mouka hladká, vejce, sůl, koření
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ekxk
3 názory