Volyňský boršč
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 931 kJ / 2 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 281,10 g |
Tuky | 90,10 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 8,93 g |
Sůl | 20,70 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jedná se o recept, který si dovezli z Ukrajiny (Volyně) moji předkové. Nedává se zelí ani jiné suroviny. Protože ho jíme od malička, připadá nám určitě jako ten nejlepší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2023 12:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 5 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Suroviny: maso uzené, maso hovězí, řepa červená, voda, masox hovězí, brambory, smetana na vaření, sůl
Volyňský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2lA5
1 názor