Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolový guláš s klobásou a sušenými švestkami

Luštěniny jsou bohaté na vlákninu a proto by měly být součástí našeho jídelníčku. Připravte si snadný fazolový guláš, který máte do hodiny hotový a jeho chuť je ozvláštněna sušenými švestkami.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

30. 6. 2024 12:04

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 417 kJ / 817 kcal
Bílkoviny27,51 g
Tuky33,73 g
Vláknina16,12 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 4,53 g
Sůl11,00 g
Sacharidy92,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z uvedeného množství jsou zhruba 2 litry fazolového guláše. 3. července je den fazole a proto jsem vybrala tento "kovbojský" recept. Je to rychlé a výživné jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fazole červené sterilované, fazole bílé, brambory, klobása, olej, paprika sušená sladká, švestky sušené, sůl, voda

TopRecepty.cz

Fazolový guláš s klobásou a sušenými švestkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G68py