Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonské křupavé smažené kuřecí maso

Máte chuť nahlédnout do kuchyně exotického Japonska? Zkuste jednoduché japonské pouliční jídlo Karaage. Namarinujte kuřecí maso i s kůží, obalte v jednoduchém těstíčku a můžete začít smažit a ochutnávat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

před 4 hodinami

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 660 kJ / 397 kcal
Bílkoviny11,09 g
Tuky12,76 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,61 g
Sacharidy56,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedná se o jednoduché japonské pouliční jídlo Karaage dělané vždy s kůží a podávané ihned po usmažení. Doplnila jsem zeleninou, zvolila jsem vařenou brokolici s avokádovou majonézou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, česnek, zázvor čerstvý, omáčka sojová, olej sezamový, pepř mletý, víno rýžové, saké, škrob kukuřičný, solamyl, vejce, olej

TopRecepty.cz

Japonské křupavé smažené kuřecí maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNY41

Naposledy jste si prohlédli