Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Jak využít zbytky velikonočního mazance? Žemlovka s banánem, kávou vonící tiramisu nebo španělské „koblihy“ vás dostanou
Co se zbylou vánočkou? Skvěle se hodí na vláčný francouzský toust nebo na jazyku se rozplývající voňavé crumble
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Španělské smaženky torrijas ze staršího chleba: Voní medem, kořením a vínem a podle tohoto receptu je zvládnete levou zadní
Dokonalé francouzské toasty ze zbylé vánočky: Sváteční snídaně provoněná rumem a vanilkou zachutná každému
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky
14 nejmodernějších funkcí lednic: Bez vaší námahy zničí bakterie, zajistí čerstvou zeleninu nebo přehrají film
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!