Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Nepovedení velikonoční beránci vás skvěle pobaví: Co kus, to originál, připomínající spíš koně, lachtana či larvu
Vynikající masopustní vdolky podle Pepy Nemravy: Nadýchané dobroty vonící rumem a máslem doplní lahodný krém
6 foto Hodnocení 85× Jak na bavorské vdolečky? Přípravou vás provedeme v několika snadných krocích
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
9 foto Hodnocení 41× Bavorské vdolečky jsou kynutá smažená kolečka s povidly a tvarohovou parádou
5 foto Hodnocení 135× Jaký je rozdíl mezi vdolky a koblihami: Stejné těsto, různé plnění a zdobení
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky: Jsou neuvěřitelně vláčné, nadýchané jako peříčko a chutnají naprosto božsky
Hodnocení 10× 7 receptů na smažené moučníky: Nejoblíbenější jsou palačinky, lívance, vdolky, koblihy a donuty
5 foto Rychlé tvarohové vdolky podle cukráře Josefa Maršálka: Díky spojení těchto tří ingrediencí budou nadýchané i bez kynutí
MasterChef Česko 2022: Sladké moučníky mohou být základem slaných jídel. Je libo frgál se zelím a slaninou nebo vdolky s rajčaty?
Hodnocení 16× 7 moučníků, do kterých patří předem uvařené brambory. Moučníky jsou díky nim příjemně vláčné, kypré a chutné
Hodnocení 56× Jak připravit ty nejlepší vdolky. Podávat je můžeme naslano nebo nasladko se švestkovými povidly
Pečeme s Ivou: Podmáslové vdolečky mohou být lehký sladký oběd nebo zajímavý letní moučník. Záleží jen na vás
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu