20 receptů na slané bábovky, které podáváme s přílohou k obědu či k večeři
Pod slovem bábovka si každý představí moučník. Bábovka je ale označení pro nádobu, ve které se peče sladké i slané pečivo. Jde o kulatou, mírně kónickou formu se svislými výstupky, umožňující krájení na stejné porce.
V bábovkové formě pečeme nejčastěji sladké těsto. Slaná bábovka je také složená z chutných ingrediencí a po vyklopení má zajímavý tvar. Připravuje se z mletého masa, uzenin, zeleniny, z nádivek, z hub nebo těstovin. Porce podáváme s přílohou.
Recepty ve výběru
- Kuřecí bábovka pro každou příležitost
- Aspiková bábovka
- Bramborová bábovka s masem
- Červenořepné bábovky s květákem a goudou - pro nejmenší
- Masová bábovka
- Bábovka s uzeným masem
- Těstovinová bábovka
- Mletá bábovka se zeleninou
- Slaná bábovka z toustového chleba
- Kuřecí bábovka II
- Tvarohová bábovka se špagetami
- Velikonoční nádivka s pórkem a špenátem
- Kuřecí bábovka
- Špagetová bábovka se špenátem
- Sekaná bábovka
- Bábovka z mletého masa s tymiánem
- Špagetová bábovka s houbovou směsí
- Omeletová bábovka
- Řízková bábovka
- Vaječná bábovka
1/20
1/20
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
20 tipů na svačiny do školy: Nechte se inspirovat pestrou nabídkou pro naše školáky
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Komentáře