15 receptů na zimní hlavní chody: Přinášíme výběr pokrmů, které vás dokážou zahřát
Ačkoliv je měsíc leden často spojován s všelijakými dietami, když se vrátíme domů prochladlí z dlouhé zimní procházky, potřebujeme doplnit energii sytým jídlem, které nás nejlépe i zahřeje. V našem článku se můžete inspirovat pokrmy, které zastanou obě tyto funkce.
V našem výběru 15 osvědčených receptů najdete jak českou klasiku, tak i exotické chutě. Do výběru jsme však zařadili i pálivější jídla, jelikož ty vás dokážou zahřát ihned, a to často i pořádně. Tak se zachumlejte do teplé deky a dejte se do čtení.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kuře pečené v máslové marinádě
- Kuřecí kari s kešu ořechy
- Kuřecí pikant prsíčka v česnekovén boku
- Vepřové na houbách
- Vepřová bratislavská plec
- Hovězí na zázvoru a česneku
- Hovězí nudličky po asijsku s cibulí a žampiony
- Sladkokyselá ryba
- Červená čočka s lečem a pikantní klobásou
- Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
- Kapustičky v bramborovém kabátku
- Kynuté knedlíky se sladkou náplní
- Brokolicový salát se sýrem a vejci
- Batátová polévka s fenyklem
- Zeleninová curry polévka s bulgurem ( pro zahřátí)
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře