Losos v bylinkové krustě a lilkové lasagne
Křupavá bramborová krusta obohacená o čerstvé bylinky zvýrazní jemnost a šťavnatost lososa, zatímco lilkové lasagne přinášejí středomořské ingredience – pečený lilek, špenát a sýr tvoří lahodné vrstvy plné chuti.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
Tuky | 52,12 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 43,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Vaření je hra
Lasagne stačí zapéct opravdu chvíli, já je zapomněla vyjmout dříve, tak je mozzarella více zapečená:-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2010 17:09
jahoda, spod tvojich rúk vychádzajú umelecké diela...po všetkých stránkach... prijmi odo mňa hold...žiaľ, posielam len bod.
(hold- bod...Zas sa mi to rýmuje, múza sa tu poflakuje...)
(hold- bod...Zas sa mi to rýmuje, múza sa tu poflakuje...)
8. 5. 2010 16:26
Je to pastva pro oči.Náááádhera.
8. 5. 2010 16:15
vybusna - ne ne, nepřeháněj, jahůdko, překrásné to je
8. 5. 2010 16:12
Uffff!!!! Krááása!!
8. 5. 2010 15:30
Vybusna, kdybych si s tím více hrála (jak mi radí zdroj ), tak by to možná bylo překrásné, ale neměla jsem moc času a potřebovala jsem svátečnější oběd a tento recept mi to 100% splnil. Je to jednoduché a rychlé, no a také s lososem vždy výborné.
8. 5. 2010 15:17
aaach
a jahoda ked uz maris pochvali, tak to je velka pocta....fakt to mas prekrasne
a jahoda ked uz maris pochvali, tak to je velka pocta....fakt to mas prekrasne
8. 5. 2010 14:44
Krása - recept i fotky+
8. 5. 2010 14:44
Luxus, luxus, krása nesmírná !!! Jisto - jistě dobrotka.
8. 5. 2010 14:35
+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šťavnatá jablíčka s krustou
Přidáno před 36 minutami
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno 18. 9. 2024 12:00
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno 18. 9. 2024 07:50
Právě bylo uvařeno:
Bábovka se strouhanými jablky
evik_svistik uvařila před 8 minutami
Tmavé raženky
Tonja uvařila před 24 minutami
Losos téměř beze všeho
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Pikantní směs na topinky
bmwbmw1 uvařil před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Bekkybek uvařila před 1 hodinou
Cheesecake
Jirina17 uvařila před 1 hodinou
Rychlé fazole
Slanky uvařila před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Hugicek uvařila před 4 hodinami
Camping salát
Astonka uvařila před 4 hodinami
Sirup z rýmovníku
Daniela69 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak odstranit kůži z lososa. Poradíme, jak postupovat krok za krokem
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
Časté chyby při vaření brambor: Předejděte rozvařeným či naopak tvrdým bramborám
Další recepty
Tématické fráze: bylinková krusta ryba v bylinkové krustě krusta losos s bylinkami pstruh v bylinkové krustě losos s bylinkovou krustou losos s krustou bylinková krusta recept losos bylinky strouhanková krusta krusta recept ryba ve strouhankové krustě bilinková krusta v bylinkové krustě losos recepty s bylinkami ryba s bylinkovou krustou losos recepty losos a bylinky bylinkova krusta na ryby pstruh v kruste
Suroviny: losos, olej olivový, sůl, šťáva citronová, brambory, vejce, bazalka čerstvá, koření oregáno čerstvé, sůl, pepř mletý, cuketa, špenát listový, sýr mozzarella, česnek, sůl, smetana
Losos v bylinkové krustě a lilkové lasagne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZMA
24 názorů