Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 630 kJ / 2 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,28 g |
Tuky | 215,12 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 7,11 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělávám i z hovězího a vepřového masa stejnou dobu na II.stupni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2020 17:45
29. 9. 2020 09:48
28. 9. 2020 22:02
28. 9. 2020 21:51
28. 9. 2020 21:15
28. 9. 2020 21:11
2. 5. 2017 15:46
29. 4. 2017 18:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 2 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 27 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: kančí maso v pomalém hrnci divočák v pomalém hrnci kančí guláš v pomalém hrnci kančí v pomalém hrnci s hříbkovou omáčka kančí koleno v pomalém hrnci hřibkový guláš v v pomalém hrnci pomaly hrnec divocak recept recepty divočák v pomalém hrnci kanci cina cina z kance kančí s hříbkovou omáčkou divočák v v pomalém hrnci pomalý hrnec divočák kanci v pomalem hrnci s hribkovou omackou kančí játra v pomalém hrnci kanec v pomalém v hrnci kameninový pomalý hrnec kančí na smetaně v pomalém hrnci kanci gulas pomaly.hrnec recept kanci koleno
Suroviny: maso kančí, slanina, smetana ke šlehání, olej, cibule, sůl, pepř mletý
Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5omX
8 názorů