Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
7 foto Hodnocení 3× Suflé je nadýchaný moučník: Při jeho přípravě musíme dát pozor, aby se nesrazil
9 foto Hodnocení 17× Dort Malakov pro začátečníky: Pochoutka s piškoty, se žloutkovým krémem a jahodami
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Pět nejlepších krémů do cukroví: Salkový s máslem, šlehaný vaječný, čokoládový i pudinkový provoní každý sváteční stůl
12 foto Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na nadýchané žloutkové věnečky? Podle tohoto receptu je zvládnete jako profík!
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
7 foto Baristka Kamila Chobotová míří na mistrovství světa: Je to velká čest, říká. Rozhodnout mohou drobnosti, třeba špatně navážená káva