16 receptů na grilované maso všemožných chutí a vůní. Vyzkoušejte je s námi
Grilování je oblíbenou náplní dlouhých teplých večerů. Grilovat můžeme všemožné druhy masa, sýry, zeleninu a také ovoce. Aby se z grilovaček nestala monotónní záležitost, vybrali jsme 16 receptů, které stojí za vyzkoušení.
Grilování je, na rozdíl od barbecue, rychlejší proces, při kterém se maso opéká za vyšších teplot. Nejčastěji opékáme masa marinovaná, ale není to podmínkou. Díky marinádě maso zkřehne a pojme do sebe chutě a vůně v marinádě obsažené.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Grilovaná krkovička
- Grilovaná kuřecí prsa Toronto
- Grilovaná krkovička v marinádě
- Grilovaná vepřová játra s fazolkami
- Grilovaná vepřová plec v pivní marinádě
- Grilovaná žebra
- Babiččin grilovaný bůček
- Grilované kuličky z mletého masa
- Maso na gril
- Kořeněná kuřecí stehna na pánev či gril
- Kuřecí maso v balíčku - na gril
- Krkovice Medvědí gril
- Karbanátky na grilu
- Kebaby z mletého masa na grilu
- Medové maso na grilu
- Kuřecí křidélka na grilu (luxusní)
1/16
1/16
Komentáře