Co se jí tradičně v zahraničí na Velikonoce? Inspirujte se 15 chutnými recepty
Mazanec, beránek, nádivka - to jsou jídla typická pro velikonoční svátky v České republice. Často velmi podobné, ale i úplně jiné pokrmy, se v tomto období tradičně konzumují v zahraničí. Inspirujte se jimi, a to nejen na Velikonoce.
Velikonoce jsou nejvýznamnějším křesťanským svátkem, se kterým se pojí mnoho zvyků a tradic. Mezi nejoblíbenější z nich patří pečení sladkých pokrmů a dalších tradičních pochoutek. Jinak tomu není ani u našich blízkých, ale i vzdálených sousedů.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Velikonoční italská colomba
- Polská velikonoční bábovka
- Brémský velikonoční chlebíček
- Východniarska paska - velikonoční koláč k šunce a klobáse
- Velikonoční věnec (Hot cross buns)
- Mazurek velikonoční
- Velikonoční cookies
- Easter cupcakes (velikonoční muffiny)
- Velikonoční medovníčky
- Slaný velikonoční věnec
- Velikonoční věnečky na vajíčka
- Velikonoční vaječná hrouda
- Velikonoční hrudka nebo syrec
- Velikonoční placky z Rakús
- Barszcz velikonoční
1/15
1/15
Komentáře