Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Remoska je univerzální spotřebič, který zvládne upéct nejen hlavní jídla, ale i sladké pokrmy. Objevte oblíbené recepty na buchty, koláče nebo dezerty, které se v remosce upečou stejně dobře, jako by se pekly v troubě.

Remoska je praktický přístroj, který získal oblibu pro svou všestrannost - je malá, skladná, přenosná, energeticky nenáročná a snadno se ovládá. Upéct si v ní můžete nadýchané buchty, vláčné koláče nebo dokonce dezerty. 

1/15

    1 z 15

    Drobenkový koláč (nejen) s borůvkami - z remosky

    Drobenkový koláč (nejen) s borůvkami - z remosky

    Připravit nadýchaný drobenkový koláč nikdy nebylo jednodušší. Kombinace vláčného těsta a křupavé drobenky dodává každému soustu dokonalou harmonii chutí. Přidání borůvek nebo jiného ovoce koláč osvěží a zvýrazní jeho vůni. V remosce se vše peče rovnoměrně a bez zbytečné námahy.

    2 z 15

    Honzovy buchty v remosce

    Honzovy buchty v remosce

    Honzovy buchty patří mezi tradiční pochoutky, které nikdo neodmítne. Voňavé těsto plněné sladkou náplní se v remosce snadno upeče. Každá buchta zůstane vláčná a měkká, pokud ji po upečení potřete rozpuštěným máslem nebo sádlem.

    3 z 15

    Meruňkové Himaláje (v remosce)

    Meruňkové Himaláje (v remosce)

    Meruňky v kombinaci s vláčným těstem tvoří dokonalý dezert. Tento křehký moučník překvapí svou originalitou. Remoska zajistí, že povrch zůstane nadýchaný, zatímco spodní část získá krásně zlatou barvu. Meruňkové Himaláje se hodí k odpolednímu čaji i jako sladká tečka po hlavním jídle.

    4 z 15

    Ovocný koláč pečený v remosce

    Ovocný koláč pečený v remosce

    Ovocný koláč je ideální způsob, jak využít sezónní ovoce. Kombinace šťavnatých kousků ovoce s jemným těstem vyniká svou svěžestí. Remoska zajistí, že koláč bude krásně propečený. Příprava zabere minimum času, přesto výsledný dezert oslní svou chutí i vzhledem.

    5 z 15

    Smetanová buchta s jablky z remosky

    Smetanová buchta s jablky z remosky

    Spojení smetany a jablek vytváří neodolatelně vláčný moučník. Každý kousek nabízí jemnou texturu a příjemně sladkou chuť. Jablka navíc dodávají buchtě svěžest a vůni. Pečení v remosce zaručuje rovnoměrné propečení a zachování šťavnatosti.

    6 z 15

    Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky

    Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky

    I bez vajec lze vykouzlit dezert plný chuti a šťavnatosti. Tyto rychlé řezy spojují jednoduchost přípravy s maximálním výsledkem. Každý kousek zůstane měkký a vláčný díky speciální receptuře. Remoska navíc ušetří čas i energii, což ocení každá domácnost.

    7 z 15

    Rýžový nákyp z remosky

    Rýžový nákyp z remosky

    Rýžový nákyp je klasický dezert, který nikdy neomrzí. Spojení jemné rýže, mléka a sladkých ingrediencí vytváří harmonickou kombinaci chutí. V remosce se nákyp upeče snadno, aniž by se připálil. Tento pokrm potěší nejen svou chutí, ale i jednoduchostí přípravy.

    8 z 15

    Rychlá buchta s mákem z remosky

    Rychlá buchta s mákem z remosky

    Maková buchta je ideální volbou, když máte chuť na něco sladkého. Příprava je rychlá a jednoduchá, ale výsledek vás mile překvapí. Díky remosce získá buchta nadýchanou strukturu a rovnoměrné propečení. Sladká chuť máku se během pečení rozline a provoní celou domácnost.

    11 z 15

    Smetanový řez s meruňkami z remosky

    Smetanový řez s meruňkami z remosky

    Spojení smetany a šťavnatých meruněk vytváří neodolatelně jemný dezert. Každý kousek přináší harmonii chutí a vláčnost, která pohladí na jazyku. Pečení v remosce znamená rovnoměrné propečení a krásně zlatou barvu. Tento řez oslní nejen svou chutí, ale i snadnou přípravou.

    13 z 15

    Tvarohovo-borůvkový dort z remosky

    Tvarohovo-borůvkový dort z remosky

    Krémový tvaroh a voňavé borůvky tvoří osvěžující kombinaci, kterou si oblíbíte. Dort nabízí jemnost tvarohového krému a přírodní sladkost borůvek. Pečení v remosce je zárukou, že korpus bude dokonale upečený. Dort se hodí na rodinné oslavy i odpolední posezení.

    14 z 15

    Větrník z remosky

    Větrník z remosky

    Domácí větrník připravený v remosce překvapí svou lehkostí a chutí. Dokonale nadýchané odpalované těsto doplňuje sladký krém a karamelová poleva. Díky pečení v remosce je těsto správně upečené a krémová náplň ještě více vynikne. Dezert je ideální na slavnostní příležitosti.

    15 z 15

    Kočičí oči z remosky

    Kočičí oči z remosky

    Originální moučník s náplní připomínající kočičí oči zaujme svým vzhledem i chutí. Kombinace kakaového těsta s piškoty vytvoří hezký efekt na řezu moučníku. Pečení v remosce je snadné a rovnoměrné. Dezert potěší nejen děti, ale jednoduše řečeno všechny mlsouny.

1/15

 

Komentáře

Další tipy a triky