16 receptů na jablečné dobroty: Co všechno lze z jablek vykouzlit kromě moučníků
Jablka nejsou jen surovinou pro sladké moučníky, ale mají široké využití i v každodenní kuchyni. Přinášejí osvěžující chuť, plno vitamínů a skvěle se hodí do slaných pokrmů. Ať už je zapojíte do salátů nebo hlavních jídel, neuděláte chybu.
Jablka jsou jedním z nejoblíbenějších druhů ovoce, v kuchyni je můžeme použít různými způsoby. Zatímco si je často spojujeme s dezerty, jejich potenciál v slaných pokrmech je stejně bohatý. Od zdravých salátů přes omáčky až k hlavním jídlům jablka dodají receptům svěžest a zajímavý kontrast chutí. V tomto článku se podíváme na nápady a tipy, jak jablka využít mimo oblast sladkého pečení.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Ovocná variace na kapra na černo
- Zelené jablko s galaretkou a mátou
- Krabí salát od Magdy
- Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky
- Polníčkový salát s jablky a nivou
- Vepřové kotlety na jablkách
- Lehký vitamínový oběd
- Normandská jelítka
- Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím
- Jablkové smoothie s medem
- Králík se šalvějovou nádivkou
- Džajpur Karí jednoduše
- Míchaný ovocný salát se sýrem
- Vepřové nudličky po thajsku
- Přírodní kotlety s jablečno-mátovou omáčkou
- Barevný detoxikační salát
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Plněné ořechy: Krásně vláčné a lahodné cukroví voní vlašskými ořechy a vanilkou. Delší příprava se nám odmění luxusní chutí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 receptů na jídla z horkovzdušné fritézy: Snadno si připravíte celý oběd i buchty
Komentáře