16 asijských pokrmů, které vynikají pestrostí, barevností a výraznou chutí koření
Asijskou kuchyní myslíme jídla ze všech oblastí Asie - například z Vietnamu, Thajska, Malajsie, Číny, Koreje, Japonska a jiných. Pokrmy jsou známé svou výraznou chutí a množstvím použitého koření a omáček.
Pro asijskou kuchyni jsou nezbytné určité ingredience a dochucovadla - použijeme je buď jednotlivě nebo jich přidáme i více najednou. Jsou to sójová, ústřicová, rybí a chilli omáčka, zázvor, koriandr, kari pasta, rýžové víno, zelené bylinky a citrónová šťáva.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
- Křehká a voňavá kachna jako z asijského bistra
- Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
- Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
- Bůček na asijský způsob
- Uzlíky v asijském stylu
- Sushi s čerstvým lososem naloženým v soli
- Čína1
- Japonské křupavé smažené kuřecí maso
- Asijský okurkový salát
- Indické květákové sabji
- Thajské kuře s zázvorem
- Kuřecí křidélka na asijský způsob
- Mujadara (orientální rýže s čočkou)
- Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
- Závitky podle vietnamského receptu
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře