20 receptů na hrnkové moučníky: Chutnají báječně a začátečníci je zvládnou dokonale
Hrnkové moučníky jsou přitažlivé zvlášť pro začátečníky, ale rádi se do jejich přípravy pustí i zkušené hospodyňky, zvlášť když se jedná o skvělé a mnohokrát osvědčené recepty z našeho výběru. Leckteré jste už možná ochutnali a získaly si vás na celý život. Podle těchto receptů je můžete sami upéct a určitě se vám povedou.
Hrnkové recepty nám mohou ušetřit čas, který bychom jinak věnovali pečlivému odvažování. Příprava těchto moučníků je rychlá, v některých případech by se dalo říct skoro blesková. Postupy neskrývají žádné záludnosti, ale přesto doporučujeme přečíst si komentáře pod jednotlivými recepty dříve, než se pustíte do vlastního pečení - možná vám pomohou předejít zbytečným chybám. A nezapomeňte, i hrnkové recepty mají svá rizika, proto se podívejte na časté chyby při jejich realizaci.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Andělsky nadýchaný perník
- Úžasný tvarohový moučník ke kávě
- Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
- Buchta Himálaje
- Mokrá kokosová buchta
- Luxusní a rychlý makovník
- Velmi šťavnatý moučník
- Rychlořezy s jogurtovo-pudinkovým krémem
- Pařížské řezy jednoduché
- Rebarborový koláč
- Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
- Lehký tvarohový koláč
- Buchta "Orgasmus"
- Hrníčkové meruňkové řezy
- Luxusní čokoládové trojhránky
- Drobenkový koláč s pudinkem
- Buchta s tvarohem a želé
- Frgálová buchta
- Zakázaná buchta
- Eskymáček
1/20
1/20
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Cukrář Josef Maršálek bude zase péct s Terezou Bebarovou. Do Prahy už tento víkend přivezou Vánoce jako z pohádky
Komentáře