21 receptů na majonézu: Připravte ji s vejci nebo bez vajec, klasickou nebo odlehčenou
Majonéza je oblíbená omáčka, která se používá na dochucení, přípravu nebo doplnění mnoha jídel. Výborně se hodí do salátů a některých pomazánek. Jednoduchou úpravou z ní získáme tatarskou omáčku, která nabízí další široké pole využití.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Domácí majonéza za 10 sekund
- Domácí majonéza
- Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
- Desetivteřinová majonéza
- Majonéza a tatarská omáčka
- Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
- Domácí majonéza s chutí smažené cibulky
- Majonéza
- Majonéza z vajíček natvrdo
- Vařená majonéza
- Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků
- Majonéza bez vajec
- Majonéza nebo tatarka bez žloutků
- Majonéza bez oleje
- Falešná majonéza
- Odlehčená "majonéza" z tvarohu
- Vychytaná majonéza z jogurtu a bez vajec
- Tvarohová majonéza
- Avokádová majonéza a omáčka aioli s medvědím česnekem
- Pikantní majonéza z tofu
- Bleskurychlá sojanéza, neboli majonéza do dělenky (Dělená strava podle LK - kytičky)
1/21
1/21
Silvestr a vítání nového roku
Silvestrovské oslavy jsou časem radosti a společných chvil, s čím je spojeno nejen pití, ale i vzpomínání a chutné pokrmy. Receptů na zpříjemnění loučení se starým rokem a vítání toho nového je velké množství. Od tradičních pochoutek po originální kulinářské kreace.
Inspirujte se:
Chlebíčky | Jednohubky | Pomazánky | Lahůdky z listového těsta | Slané pochoutky
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jako základ pro jednohubky můžete využít nejen rohlíky, ale i chleba, Tuc sušenky, okurku a další netradiční ingredience
Komentáře