18 vynikajících jídel zvládne s přehledem každý začátečník
Jste nezkušeným kuchařem nebo kuchařkou a rádi byste překvapili svůj protějšek nějakým chutným jídlem, ale nejste si jistí, jak na to? Přinášíme přehled 18 jednoduchých jídel, které zvládne uvařit každý začátečník.
Na následujících jídlech není nic složitého a tak se nemusíte obávat nepovedeného výsledku a znehodnocených surovin. Recepty jsou přehledné a ostatními dobře hodnocené. Proto si stačí už jen vybrat ten pravý a pustit se do práce.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kuře na paprice (i pro začátečníky)
- Rýžová polévka pro začátečníky
- Andělsky nadýchaný perník
- Frankfurtská jemná polévka
- Ovocné tvarohové knedlíky
- Rychlé těstoviny pro začátečníky
- Holandské řízky
- Brokolicová polévka
- Koprová omáčka
- Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
- Krkovička z trouby
- Španělské ptáčky z mletého masa
- Kolínkoto
- Minutkové kuřecí nudličky
- Rajská omáčka
- Sedlácká bída
- Vdolky naší holky
- Moravský vrabec
1/18
1/18
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Komentáře