20 receptů na zeleninové karbanátky: Vyzkoušejte je s námi
Zeleninové karbanátky jsou mletou směsí rozličné zeleniny, někdy i v kombinaci s masem. Karbanátky smažíme na oleji, ale pečené v troubě uvítají i lidé, kteří nejedí z nějakého důvodu maso nebo větší množství tuku.
Zeleninové karbanátky už svým názvem napovídají, že jejich hlavní ingrediencí je mletá zelenina. Karbanátků je tolik druhů, kolik je druhů zeleniny. Směs můžeme míchat s mletým masem, ovesnými vločkami, se sýrem nebo tvarohem.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Hráškové karbanátky
- Karbanátky s kadeřávkem
- Karbanátky z růžičkové kapusty
- Špenátové karbanátky s čedarem a medvědím česnekem
- Květákovo-brokolicové karbanátky
- Mrkvové karbanátky
- Karbanátky z červené řepy (řepové karbanátky)
- Pórkové karbanátky
- Karbanátky ze syrové kořenové zeleniny
- Kapustové karbanátky
- Žampiónové karbanátky
- Květákové karbanátky
- Karbanátky z patizonu a uzeného masa
- Kedlubnové karbanátky
- Vesnické karbanátky
- Karbanátky se zelím - zelníky
- Lilkové karbanátky se šunkou a parmezánem
- RAW famózní celerové karbanátky
- Karbanátky s cuketou a červenou čočkou
- Zázvorové karbanátky s dýní
1/20
1/20
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
7 receptů na karbanátky: Milujeme květákové, kapustové, luštěninové i masové
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Komentáře