17 receptů na prázdninové vaření aneb co vařit dětem o prázdninách? Inspirujte se
Letní prázdniny jsou náročné z mnoha důvodů. Jedním z nich je nutnost děti kvalitně a chutně nakrmit. Co však vařit, abychom nestrávili v kuchyni celý den a nevařili stále dokola to samé? Pro inspiraci jsme vybrali 17 osvědčených receptů.
Najdete mezi nimi recepty na rychlovky, které uvaříte během chvilky, i na omáčky, které sice zaberou času více, ale zůstanou i na další den. Věříme, že si své oblíbené jídlo najde každý. Zkuste s dětmi výběr jídla zkonzultovat a třeba je i zapojit do vaření. Možná budete překvapení, co všechno děti zvládnou.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kuře na kari, žampiony, šafránová rýže s mrkví a rozinkami
- Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
- Kuřecí jako Stroganoff
- Guláš na jedničku
- Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
- Žampiony s paprikou na smetaně
- Kuřecí prsa jako minutka se zeleninou
- Pečené uzené maso s kapustou na paprice
- Domácí koprová omáčka
- Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
- Kuře na paprice
- Pečené maso
- Pomalu pečené hovězí maso
- Těstoviny s kuřecím masem, zeleninou a bylinkami
- Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
- Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem
- Plátek vepřové kýty se žampionovou omáčkou
1/17
1/17
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
20 nejlepších receptů z kysaného zelí: Co je pro vás nejlákavější?
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Komentáře