16 receptů na báječné pokrmy z hlávkového zelí: Jsou zdravé, chutné a levné
Hlávkové zelí je dvouletá rostlina, která je už od nepaměti oblíbenou součástí základních potravin lidí. Jeho široké listy tvoří hlávky, plné vitamínů C, vlákniny a bioaktivních látek, potřebných pro správné fungování organismu.
Na konci zimy už náš organismus volá po přísunu čerstvé zdravé zeleniny. Ačkoliv je jí v obchodech dostatek z dovozu, je vhodnější sáhnout po takové, která nejen chutná, ale také neklade vysoké nároky na rychlou spotřebu a vystačíme s ní pro celou rodinu i na několik dní.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a bramborovým knedlíkem
- Fleky se zelím
- Hlávkové zelí s kedlubnou a pečené vepřové kostky z kýty
- Kysané zelí do sklenic
- Holubky (plněné zelí) jako je dělávala moje mamka
- Lehký salát z hlávkového zelí
- Tukožroutská polévka
- Pečená kachna plněná červeným zelím
- Pečené česnekové zelí
- Zelné smažené závitky
- Sladký zelný závin
- Zelná omeleta s klobásou
- Vepřový plátek v zelné omáčce
- Boršč s protlakem
- Zelné „nudle“ s mákem
- Červené zelí s cuketou
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře