17 receptů na téma vepřová panenka: Připravte si šťavnaté a chutné maso
Poznejte tajemství přípravy dokonalé vepřové panenky. Tento lahodný a křehký kus masa si zaslouží správnou péči, aby si zachoval svou šťavnatost a chuť. V článku vám nabídneme 17 nejoblíbenějších receptů z našeho receptáře.
Vepřová panenka patří k nejoblíbenějším druhům masa, které česká kuchyně nabízí. Díky své jemnosti a nízkému obsahu tuku se hodí pro mnoho způsobů úprav – od rychlého restování po pomalé pečení. Tento delikátní kus masa skvěle vstřebává chutě koření i marinád, což vám umožní vykouzlit nezapomenutelné pokrmy pro každou příležitost.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Panenka s chřestem a pepřovou omáčkou
- Panenka s bylinkovým máslem a švédskou omáčkou
- Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
- Vepřová panenka s žampiony, paprikou a bílým vínem
- Plátky vepřové panenky se šípkovou omáčkou
- Vepřová panenka s liškovou omáčkou
- Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
- Plátky panenky na másle
- Medailonky z vepřové panenky na slanině se smetanovým sosem
- Vepřová panenka se sýrem a šťouchanými bramborami
- Vepřové palce (panenka) s pivní sladkokyselou omáčkou
- Špalíčky z panenky v anglické slanině
- Medailonky z panenky s mozarellou
- Vepřová panenka s pappardelle a hříbky na smetaně
- Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
- Panenka z čuníka s nivovým dipem
- Plátky vepřové panenky podle asijské kuchyně
1/17
1/17
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit panenku? Poradíme vám tipy, jak dosáhnout šťavnaté a zároveň křupavé vepřové panenky
Svatomartinské tradice: Proč má být na stole vypečená husička a mladé víno, jaký význam mají plněné rohlíčky?
Vynálezce a diplomat Benjamin Franklin musel mít brambory a kukuřici. Zlobil se na manželku, když mu neposlala sud jablek
Komentáře