20 receptů na bramborové placky: Můžeme do nich zpracovat téměř vše, co máme doma
Bramborové placky jsou kulaté ploché tvary, jejichž základem jsou brambory - vařené ve slupce, syrové, zbylé od oběda, ve formě bramborové kaše nebo škubánků. Přidáním mouky a dalších ingrediencí připravíme placky mnoha chutí.
Placky patřily od nepaměti mezi tradiční pokrmy, protože obsahovaly brambory, které byly levnou a dostupnou surovinou. Naše babičky do nich uměly zapracovat vše, co bylo v kuchyni a vytvořit tak plnohodnotné jídlo pro celou rodinu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Bramborové placky zase jinak
- Bramborové placky s kysaným zelím, uzeným masem a osmaženou cibulí
- Slovácké laty aneb bramborové placky s povidly a mákem
- Babiččiny bramborové placky
- Bramborové placky z tvarůžků
- "Bramborový placky se škvarkama"
- Klasický bramborák
- Bramborové placky se sýrem
- Bramborové placky
- Indické placky ze sladkých brambor
- Bramborové pagáčky
- Staročeské bramborové placky s jablky
- Bramborové placky se sušenými houbami
- Bramborovo-jáhlové placky s povidly
- Bramborová placka s chutí Itálie
- Plněné lokše
- Bramborovo - cuketové placky se slaninou
- Bramborové placky s tvarohem
- Bramborové placičky
- Rychlé bramborové placky nebo škubánky
1/20
1/20
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Komentáře