16 receptů s drůbežím masem: Nechte se inspirovat, co z oblíbené drůbeže připravit
Drůbeží je u nás nejvíce konzumovaným masem. Jeho chuť není příliš výrazná, a tak se hodí do všemožných pokrmů. Je lehce stravitelné, obsahuje málo tuku a je vhodné pro děti i seniory. Pro inspiraci vám přinášíme 16 oblíbených receptů.
Od kuřecího přes kachní až po krůtí maso, všechny druhy této drůbeže nabízí rozmanité možnosti přípravy jako je pečení a smažení, grilování či dušení. Navíc je příprava drůbeže většinou velmi snadná a rychlá, protože maso je křehké a měkké.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kuřecí čína
- Husokačka na majoránce a římském kmínu
- Pomalu pečené kuře podle Mišky
- Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
- Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
- Asijské medové kuře se sezamem
- Mandlový krůtí steak, omáčka s kapary, pošírovaná hruška
- Kachní prsa v limetovo - citronové marinádě
- Noky s kuřecím, cuketou, sušenými rajčaty a mozzarellou
- Krůtí sekaná se sušenými houbami a houbovou omáčkou
- Kuřecí prsa po francouzsku
- Kuřecí roláda s hráškovou kaší a kroketami
- Kachní prsa na víně s brusinkami
- Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě
- Svatomartinská husa s rolovaným bramborovým knedlíkem a jablečným zelím
- Perlička s chřestovou nádivkou
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Komentáře