Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky patří k nejčastěji připravovaným pokrmům v české kuchyni, ale jejich příprava skrývá několik důležitých detailů, které dělají rozdíl mezi obyčejným a nezapomenutelným řízkem. Vybrali jsme pro vás přehled nejlepších receptů.

Řízky jsou stálicí české kuchyně, kterou milují děti i dospělí. Ať už jde o klasický smažený řízek z vepřového masa, křupavý kuřecí plátek nebo lehčí variantu z krůty či ryby, jejich příprava má osvědčené postupy. Vybrali jsme proto 16 nejlepších receptů z našeho receptáře, které vám poskytnou hromadu inspirace.

1/16

1/16

Vánoce a vánoční cukroví

Vánoce patří k nejkouzelnějším obdobím v roce a nedomyslitelně k nim patří vůně domácího cukroví

Zpravidla se začíná perníčky, poté následují zástupci z křehkého těsta – vanilkové rohlíčky, linecké, pracny. Ke konci adventního období přijdou na řadu sněhové pusinky a kokosky. A nakonec dojde řada na nepečené druhy cukroví,  jakou jsou vosí hnízda a různé kuličky.

Mohlo by vás zajímat:

Linecké cukroví | Perníčky | Nepečené cukroví | Pracny | Vanilkové rohlíčkyKokosky | Vosí hnízda

 

Komentáře

Další tipy a triky