20 receptů na zákusky: Nemusíte chodit do cukrárny, abyste je mohli ochutnat
Zákusky jsou malé cukrárenské výrobky, které se připravují každý zvlášť nebo se pečou a zdobí jako celek a pak krájí na řezy. Některé zákusky jsou jednoduché, jiné mají složitou přípravu, ale všechny báječně chutnají.
Zákusky byly v minulosti doménou cukráren, zatímco doma se více připravovaly bábovky, buchty a koláče. Kvůli náročné přípravě a nedostupnosti některých surovin bylo vhodnější zajít si do cukrárny a dopřát si zákusek jen vzácně. Současná sladká kuchyně disponuje velkým množstvím receptů na zákusky, které vypadají luxusně i v domácím provedení. S některými z nich vás seznámíme.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Fantazie řezy
- Likérové špičky 2
- Větrníky - habáni
- Roláda v roládě
- Jahodové orgie
- Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
- Punčové řezy trochu jinak
- Indiánci :-)
- Pařížské rohlíčky s pařížskou šlehačkou
- Mini Pavlova
- Kremrole z křehkého těsta
- Míša řezy s malinovým bonbonem
- Mini košíčky s ovocem
- Medovník....
- Ty nejlepší věnečky
- Tartaletky s nutellou
- Rakvičky bez mouky
- Žloutkové řezy I.
- Cupcake s lemon curd
- Kávové koule
1/20
1/20
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Zakysaná smetana je báječnou surovinou. Máme pro vás 6 tipů na její využití
Kdy dát potraviny do studené vody a kdy použít tu vroucí? Na velikosti v tomto případě opravdu záleží
Komentáře