15 receptů na jídla z vnitřností: Zpracujte s námi tyto nutričně bohaté suroviny
Vnitřnosti jsou bohatým zdrojem bílkovin, vitamínů i minerálů, především železa a zinku. Správná technika zpracování dokáže z obyčejných surovin vytvořit kulinářské dílo. Vnitřnosti jsou často také levnější, takže navíc i ušetříte.
Zpracování vnitřností představuje tradiční i moderní přístup ke kulinářským zážitkům. Umět správně využít játra, srdce, ledviny či další orgány zvířat otevírá cestu k netradičním receptům, které obohacují kuchyni. Vybrali jsme pro vás 15 nejlepších receptů z našeho receptáře, kde vnitřnosti hrají hlavní roli.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kuřecí srdíčka s tymiánem na cibuli
- Kuřecí játra v portském víně
- Smažená vepřová játra
- Biftek chudých s volským okem
- Kunovjanská kuřecí játra
- Ledvinky zase jinak a opět chutně
- "Kouličkový" gulášek
- Vepřové srdíčko na zelenině
- Řízky z býčích žláz
- Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku
- "Delikatesa" z několika druhů jater a hub
- Smažený vepřový jazyk
- Dršťky smažené v kořeněném těstíčku
- Vepřový jazyk vařený, na zelenině a pivu pečený
- Gnocchi s kuřecími játry, prsíčky a špenátem
1/15
1/15
Komentáře