20 receptů na kapra: Oblíbenou českou rybu můžete připravit na nespočet způsobů
Kapr je v českých vodách nejlovenější rybou. Jeho maso je jemné a velmi chutné. Jeho příprava je pak velmi snadná - kapra lze připravit opravdu nejrůznějšími způsoby, neomezujte se pouze na jeho smažení v trojobalu.
Kapří maso se nejčastěji připravuje v souvislosti se štědrovečerní večeří, kdy se v podobě řízků servíruje společně s bramborovým salátem. Jeho využití je však podstatně rozmanitější - kapra si můžete vychutnat dušeného, smaženého, pečeného, grilovaného, ale také například uzeného. Inspirujte se našimi recepty.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kapří rolované bifteky se slaninou a houbovou omáčkou
- Pečené nudličky z kapra
- Třeboňské kapří hranolky
- Kapr na medu
- Kapr podle pánů z Rožmberka
- Kapr pečený na slanině a žampionech
- Kapr po novohradsku
- Biftek z kapra
- Kapr na citronovém másle a kmínu
- Kapr pečený na cibuli
- Vánoční kapr v marinádě
- Kapr na zelenině
- Marinovaný kapr pečený na bramborech
- Kapr na pacovský způsob
- Kapr na másle s libečkem, česnekem a zeleným pepřem
- Kapr pečený na másle a zeleninový salát
- Křupavý kapr
- Kapr v česnekovosýrovém kabátku
- Nadívaný kapr na žampionech
- Kapří placičky s bramborovou kaší
1/20
1/20
Komentáře