15 receptů s jehněčím masem: Objevte s námi nejlepší recepty z jehněčího masa

Jehněčí maso patří mezi gurmánské lahůdky, které si získávají stále větší oblibu. Jeho jemná chuť a šťavnatá struktura se skvěle hodí k pečení, dušení i grilování. Pokud hledáte inspiraci, přinášíme vám výběr nejoblíbenějších receptů.
Jehněčí maso je ceněno pro svou delikátní chuť a výživové hodnoty. Obsahuje kvalitní bílkoviny, železo i zdravé tuky, díky čemuž je skvělou volbou pro pestrý jídelníček. Přestože je u nás méně běžné, ve světové kuchyni má nezastupitelné místo.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Marinované, pomalu pečené jehněčí
- Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým pivem
- Jehněčí guláš z tlakáče
- Jehněčí na kořenové zelenině
- Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
- Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
- Jehněčí na jablku
- Jehněčí s provensálským kořením
- Jehněčí kýta v PH
- Jehněčí madailonky na pórku a olivách
- Jehněčí na meruňkách
- Jehněčí řízky v sýrové krustě
- Jehněčí plátky s čínskym zelím
- Jehněčí žlázy
- Jehněčí podle Jamie Olivera
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře